CREMEN AF KORTFILM 

18. oktober kl. 16:00-17:30

Se nogle af årets bedste kortfilm når Copenhagen Short Film Festival (CSFF) og Biffen inviterer til kortfilm og oplæg af Simon Ørberg fra CSFF. Læs mere om de 3 film nedenfor.

Simon Ørberg er uddannet på Film- og medievidenskab, KU, og vil med udgangspunkt i udvalgte kortfilm fra dette års hovedfestival i København (7.-11. oktober), præsentere filmene og inspirere til gode 'filmsnakke' blandt Biffens publikum og filmkredse. 

 

COPENHAGEN SHORT FILM FESTIVAL

Copenhagen Short Film Festival viser i Biffen en dansk, en finsk og en egyptisk kortfilm. Festivalen præsenterer en bred vifte af film og viser det bedste fra nye talenter og gamle pionerer. Festivalen ønsker at introducere et bredere publikum til kortfilmmediet, promovere kortfilm som dets eget medium og hjælpe håbefulde filmskabere med at udvikle deres kunst.

Billetter HER

 

MELLEM STEN OG ET HÅRDT STED

Alderen er begyndt at sætte sine spor hos 80-årige Birthe, der altid har taget sig af sin datter, Karen, der har Downs syndrom. En dag ankommer et brev, der vender op og ned på Birthe og Karens verden.

Mads Koudal / 19 min. / Danmark / 2019

NATTENS SMIL

Et blidt portræt af veninderne Selma og Josefine, der bor sammen i København og som begge kæmper med modgang og kreative aspirationer. Selma er nyligt udskrevet fra et psykiatrisk hospital og har svært ved at vende tilbage til hverdagen, mens Josefine kæmper for at bryde igennem som skuespiller. Lulu Roos / 30 min. / Danmark / 2020

THE TRAP

Et ungt, ugift par søger væk fra dømmende øjne ved et forladt ferie-resort, for at have sex. Men dynamikken imellem dem testes, da kvinden afslører, at hun ønsker at ende forholdet. The Trap er en film om magtbalancen mellem kvinder og mænd, som efterlader sit publikum med en klump i halsen.

Nada Riyadh / 20 min. / Egypten / 2019