OPERA I BIFFEN

Oplev nogle af de største operaer på det store lærred når vi viser Opera i Biffen. Henover 4 søndage kan du få spektakulære operaoplevelser fra Arena di Verona, Paris Operaen og Wiens Volksoper.

Der kan købes billetter online og i Biffens billetsalg.

 

Forår 2024

JONAS KAUFMANN I VERONA 2023

Søndag den 3. marts kl. 19:00

Med sig har Kaufmann de to verdensstjerner Sonya Yoncheva og Ludovic Tézier, så man er i det allerfineste selskab på verdens største operascene, den næsten 2.000 år gamle Arena di Verona.

Det er et varieret program der bydes på af de 3 stjernesangere alle i verdensklasse, med arier og duetter af Puccini, Verdi, Giordano, Lehar, Bizet, Leoncavallo, Curtis, Offenbach, Bernstein, Morricone og Zimmer.

Jonas Kaufmann er tysk tenor. Han er bedst kendt for sine præstationer i spintoroller (forstærket/kraftfuld stemme) som Don José i Carmen, Cavaradossi i Tosca, Maurizio i Adriana Lecouvreur og titelrollen i Don Carlos. Han har også sunget tenorroller i operaer af Richard Wagner med succes i Tyskland og i udlandet, især på Metropolitan operaen. Jonas Kaufmann har optrådt på de fleste store operascener rundt omkring.  I 2013 blev Kaufmann tildelt titel af Kammersanger ved den bayerske Statsopera af det bayerske ministerium for kunst. Kaufmann regnes i dag for en af verdens førende tenorer.

Der er indlagt en pause på 10 minutter i visningen.

 

BARBEREN I SEVILLA FRA WIENER STAATSOPER 2021

Søndag den 7. april kl. 19:00

Med Barberen i Sevilla (Il barbiere di Siviglia) skabte Rossini et mesterværk af en komisk opera, der holder sig lige så frisk som ved premieren i Rom i 1816. Den har lige siden været et af de mest populære og succesrige værker i operaverdenen.

Til sin nye produktion på den smukke Wiener Statsopera har instruktøren Herbert Fritsch skabt en ”farverig fest” og samlet et begavet og dedikeret ensemble af fremragende vokalkvalitet og forunderlige skuespilfærdigheder med verdensstjernen Juan Diego Flórez som grev Almaviva, Vasilisa Berzhanskaya som Rosina, Étienne Dupuis som Figaro og Ildar Abdrazakov som Basilio. Det er Rossini-specialisten Michele Mariotti der styrer det vellydende Wiener Staatsopers orkester ind i et lystigt spil.

 

ELEKTRA SALZBURG 2020

Søndag den 5. maj kl. 19:00

I sin 100-års jubilæumsudgave fejrer Salzburg Festival en ægte triumf med en mind-blowing ny produktion af Elektra. Den vedholdende dysterhed og rædsel, som gennemsyrer Sofokles’ historie, bliver i hænderne på Hofmannsthal og Richard Strauss til et drama, hvis eneste tema er hævn.  

Den litauiske sopran Ausrine Stundyte som en hævngerrig og traumatiseret Elektra gør åbningen af ​​festivalen til en ægte knockout-forestilling! Hendes søster Chrysotemis synges af hendes landsmand Asmik Grigorian, der fik sit internationale gennembrud som Salome på Salzburg-festivalen 2018 tiljublet af publikum. Tanja Ariane Baumgartner som Klytämnestra, Derek Welton som Orestes og Michael Laurenz som Aigisthos fuldender et ensemble af førsteklasses sangere. Krzysztof Warlikowskis iscenesættelse af dette arbejde om modermord, besættelse, hævn og fysisk nedbrydning er en dyb psykologisk undersøgelse af en ødelagt familie, dirigeret af Franz Welser-Möst. The Times skrev: ”At have valgt Elektra af alle stykker, var dristigt - og at have afviklet det så godt, er en triumf”.