AALBORG:DOX

Oplev et udvalg af de allerbedste nye danske og internatioanle dokumentarfilm, når CPH:DOX og lokale kulturinstitutioner rundt omkring i Danmark inviterer til minifestivaler med dokumentarfilm, debatter og events. Biffen Nordkraft er selvfølgelig med igen i år når festivalen rammer Aalborg.

YOUR FAT FRIEND - MED OPLÆG AF REGINA SIRENE FJENDBO

Mandag den 18. marts kl. 18:20

’Your Fat Friend’ er en rørende og humoristisk film om tykhed, familie, kompleksiteterne i at ændre ting, og vores rodede forhold til vores egne og andres kroppe. Men som Aubrey Gordon selv siger, så er løsningen ret simpel, for det handler bare om at behandle tykke mennesker, som det, de er - nemlig mennesker. 

Regina Sirene Fjendbo er tykaktivist og giver en kort introduktion til hvad tykfobi er efter visningen, så du kan gøre det bedre overfor din tykke ven. 

Er vi ikke snart færdige med at tale om kropspositivitet? Har bevægelsen ikke allerede sejret, når man kan opleve alle mulige slags modeller i reklamer? Altså hvis ikke det var fordi det er en løgn, så ville det da være godt!

For ved du overhovedet hvad forskellen er på kropspositivitet og tykaktivisme? Og hvorfor den ene er meningsløs uden den anden?
Ved du hvad det vil sige at være tyk og ikke bare føle sig tyk?
Har du mon selv nogle tykke venner, og er du opmærksom på at de har nogle helt andre livserfaringer end dig?
Og at du måske slet ikke er så god en ven for dem, som du havde bildt dig ind at du var. 

 

 

Regina Sirene Fjendbo. Foto: Christopher Thomsen

Regina Sirene Fjendbo. Foto: Christopher Thomsen