STRIKKEBIFFEN

Vi erstatter lyden af raslende slikposer, med knitrende strikkepinde - i hvert fald for en stund.
Fat strikketøjet og sæt dig godt til rette i Biffen, når vi den første mandag i hver måned viser aktuelle biograffilm i StrikkeBiffen.
Lad maskerne danse på pindene, mens filmen spiller det store lærred - bare rolig, vi lader lyset være tændt, så maskerne ikke stikker helt af.

 

May December_poster
May December

Mandag 8. januar

May December er et højspændt psykologisk drama med skuespilpræstationer i topklasse. Parret Gracie (Julianne Moore) og Joe (Charles Melton) indledte en skandaløs affære, da Joe var bare 13 år gammel. Vi møder dem 20 år senere, hvor de lever et tilsyneladende perfekt forstadsliv og skal til at sende børnene på college. Nu vil Hollywood lave en film om den kontroversielle romance, og derfor har den berømte skuespillerinde Elizabeth (Natalie Portman) fået lov til at komme på besøg hos familien som research til rollen som Gracie. Hendes tilstedeværelse og deres samtaler fremprovokerer fortidens spøgelser, og særligt Joe begynder at se sin historie i et nyt lys. Filmen er instrueret af Todd Haynes, som blandt andet er kendt for filmen Carol.

Mere info