STRIKKEBIFFEN

Tag dine strikkepinde med i Biffen! Lad maskerne danse på pindene, mens vi viser film med dæmpet belysning, så maskerne ikke stikker helt af.

 

What´s Love got to do with it?_poster
What´s Love got to do with it?

Mandag 5. juni kl. 18:10

'What's Love Got to Do with It?' er en multikulturel romantisk komedie, som følger dokumentarskaberen Zoe, der begynder at filme sin gode ven og nabo Kazim, der er på vej ind i et arrangeret ægteskab med en pakistansk kvinde udvalgt af hans forældre. 

Lily James (Mamma Mia! Here We Go Again, Cinderella) spiller Zoe, som selv jagter kærligheden i en verden af dating, der hidtil kun har ført til dårlige jokes og sjove anekdoter, hvilket er til stor fortrydelse for hendes bedrevidende mor, der spilles af Emma Thompson. Mens Zoe følger Kazims rejse ind i et ægteskab, begynder hun at spekulere over, om man kan lære noget af en anden tilgang til at finde den store kærlighed. 

Filmen er instrueret af Shekhar Kapur, der tidligere har stået bag det syv gange Oscar-nominerede historiske drama 'Elizabeth' fra 1998.

Billetter
Toves værelse_poster
Toves værelse

Mandag 3. juli kl. 18:10

I 1960’erne lever Tove Ditlevsen sammen med Ekstra Bladets chefredaktør, Victor Andreasen, i et stormombrust ægteskab, der har sin helt egen særlige dynamik, og hvor der er kort fra kærlighed til had, fra elskelige komplimenter til ond sarkasme. Da den unge forfatter Klaus Rifbjerg kommer til frokost for at diskutere deres fælles lidenskab, litteratur, har han ingen ide om, hvad der venter ham. Men inden længe bliver han en brik i deres ægteskabelige magtspil, hvor alle kneb gælder.

Billetter