FILMKLUBBEN

Biffen Cinemates er Biffens egen filmklub med fantastiske filmoplevelser. En mandag aften hver måned vises en udvalgt premierefilm. Efter filmen byder Biffen på gratis mocktails og hygge. Og bedst af alt? Hvis du er 35 år eller derunder får du billetten til kun 65 kr. Så bliver det vist heller ikke billigere.

MEDLEMSKAB

Det kræver intet medlemskab at se film i Biffen Cinemates. Alle er velkomne.Du skal dog være 35 år eller derunder for at få billetten til 65 kr. Tilbuddet gælder kun den pågældende mandag.

PROGRAM

Programmet opdateres løbende, så hold øje med siden.

CHALLENGERS

Mandag den 29. april kl. 18:20

Fra den visionære filmskaber Luca Guadagnino kommer "Challengers" med Zendaya i hovedrollen som den hæmningsløse Tashi Duncan. Tashi er et tidligere tennistalent, der er blevet træner og som ikke undskylder for sit kontroversielle spil på og uden for banen. Hun er gift med en tennisstjerne, der efter en stime med nederlag, befinder sig i karrierens nedtur (Mike Faist). Tashis strategi for sin mands oprejsning tager en overraskende drejning, da han skal møde den udbrændte tennisspiller, (Josh O'Connor) som er hans tidligere bedste ven og Tashis tidligere kæreste. Da deres fortid og nutid kolliderer, og spændingerne bliver høje, må Tashi spørge sig selv, hvad det vil koste at vinde?

Vi byder på en mocktail efter filmen.