HVAD ER EN FILMKREDS?

I en filmkreds mødes I med jævne mellemrum, ser en film sammen og tager en mere fokuseret snak om filmen bagefter. Lidt ligesom i en læsekreds – bare med film. I Biffen tror vi, at film kan åbne op for mindst lige så spændende diskussioner, som bøger kan. Det er gratis at starte en filmkreds, det er nemt og uforpligtende, og du får mere ud af filmene.

 

I Biffen's Café har vi indrettet hyggelige hjørner, hvor I kan sidde. Vi giver en gratis kop kaffe, første gang I mødes, og vi har udarbejdet skriftligt materiale, I kan lade jer inspirere af til snakken bagefter. 

 

HVILKE FILM?

I kan se alle de film, vi viser i Biffen. Hver uge får vi nye film på programmet, som jeres filmkreds kan se, mens de er på programmet. I kan vælge mellem minimum 120 premierefilm om året, og I bestemmer selv, hvor tit og hvornår I vil se film (dog til de ordinære spilletider). 

 

Via et nyhedsbrev får I løbende tilsendt information om kommende film og events, hvor filmkredse får rabat. 

 

HVORDAN STARTER MAN?

Spørg venner, veninder, kollegaer, naboer eller andre, om de har lyst til at være med i en filmkreds. I skal være minimum 3. Aflever en liste med navne og mailadresser på medlemmerne i Biffen's Café, så får I alle et kredskort. Hvis du gerne vil starte en kreds med helt nye ansigter, hjælper vi gerne med at sammensætte en kreds. 

 

Det er gratis at danne en filmkreds; man skal blot betale for biografbilletten. Biffen har forskellige rabatordninger, I kan benytte jer af. Udover vores klippekort (75 kr. pr. film) kan I få rabat helt op til 50% af billetprisen gennem forskellige filmklubber. I kan finde info om filmklubberne andetsteds på hjemmesiden