Filmklub FOKUS

FOKUS Folkeoplysning og Biffen har i mange år samarbejdet om en filmklub, som er noget ganske særligt. Udover at vise film, som har noget på hjertet, er det også her

  • Du selv har mulighed for at foreslå film
  • Du møder folk du genkender
  • Du efter filmen sammen med andre kan være med til at udveksle tanker og oplevelser, som filmen har sat i gang
  • Og du inden filmen bliver beværtet med kaffe og lidt sødt ...

Filmene vises i Biffen Nordkraft kl. 13.30 på torsdage. 

De film vi har sat på programmet i denne sæson er to lidt ældre film, 1 dokumentar og 1 helt ny film. Det er film, der forhåbentligt lægger op til en god efterfølgende snak, hvor vi har mulighed for at udveksle de tanker og oplevelser, som filmen har sat i gang. Inden filmen bliver du beværtet med kaffe og lidt sødt.

Alle kan melde sig ind i filmklubben. Medlemskab købes online via NemTilmeld.

TILMELDING VIA NEMTILMELD:

LIGE FØR DØDEN 

14. marts kl. 13:30 - Dansk dokumentar

Filminstruktøren Anne Regitze Wivel har skabt en smuk og livsbekræftende film om den afdeling på Bispebjerg Hospital, hvor hun var indlagt sammen med sin mand Sven Auken, og hvor de tilbragte de sidste 12 dage af hans liv.

BÆNKEN

11. April kl. 13:30 - Dansk film

Filmens hovedperson, Kaj, sidder ofte på bænken sammen med de andre alkoholikere og bistandsklienter foran det sociale boligbyggeri, hvor han bor. Da datteren Liv, sammen med sin søn, flytter ind i samme boligkompleks, bliver Kaj konfronteret med den fortid han har brugt så megen energi på at glemme. 

Vi får besøg af Gerhard Rask Larsen, forstander for Kirkens Korshærs Herberg i Aalborg. Han vil sammen med os diskutere om tilbuddene til 'mennesker med ondt i livet' er bedre i dag end de var dengang for 25 år siden da Per Fly skabte denne stærke og vedkommende film.