COSTA DEL NORDKRAFT 2024

4. juli - 1. august - Gratis solnedgangsfilm i Kedelhallen

Bare tæer i strandsand, lyden af bølgeskvulp, sus i palmerne, varme, læ og tørvejr, is til børnene og et køligt glas i hånden. Lyder det som den perfekte sommer? Så skal du besøge Kedelhallen i Nordkraft, som i 5 uger omdannes til "Costa Del Nordkraft", en indendørs sandstrand med strandmøbler, og legetøj til børnene. På stranden indbyder Skråen, Azzurra, Biffen m.fl. til oplevelser og aktiviteter for hele familien om dagen, og spændende events for unge og voksne om aftenen.

Vises hver torsdag kl. 21:30 på det store lærred i Kedelhallen. Baren åbner kl. 20:30.

Fri entré!

THELMA & LOUISE

Kedelhallen, 18. juli, kl. 21:30 - fri entré.

To veninder, Thelma og Louise, lægger alle forpligtelser bag sig og tager på biltur sammen. Den første aften forsøger en mand at voldtage Thelma, og Louise skyder ham. De fortsætter derefter turen, men nu forfulgt af politiet. Trods dette, blomstrer de to op og opdager, at livet kan være herligt - så længe det varer.

THE GRAND BUDAPEST HOTEL

Kedelhallen, 25. juli kl. 21:30 - fri entré. 

Drama-komedien 'The Grand Budapest Hotel' er skrevet og instrueret af virtuose Wes Anderson og omhandler hotellet af samme navn. Vi følger den legendariske concierge Monsieur Gustave (Ralph Fiennes), som er kendt og elsket af klientellet - i særdeleshed de ældre rige kvinder - og den unge lobby boy Zero Moustafa (Tony Revolori), som bliver hans fortrolige. Filmen foregår i det fiktive Republic of Zubrowka mellem 1. og 2. Verdenskrig og involverer et tyveri af et uvurderligt renæssancemaleri, et mord og kampen om en stor familieformue.

BARBIE

Kedelhallen, 1. august kl. 21:30 - fri entré

BARBIE er en live-action-film baseret på dukken fra Mattel. At bo i Barbie Land betyder, at man på alle måder er perfekt på et perfekt sted. Medmindre man går rundt med en eksistentiel krise. Eller er en Ken.